Stenskottsfilm Varberg

Final Touch AB – stenskottsfilm Varberg

Behöver du professionell hjälp med bilfoliering eller stenskottsfilm för din bil och dessutom befinner dig i Varberg med omnejd? Hos Final Touch AB får du gedigen hjälp med helfoliering (car wrapping), sol-, stenskotts- och skyddsfilm.

Vi ser till att du får Perfektion för din bil

Final Touch AB har sedan 2016 erbjudit trygg och kompetent vägledning för val av rätt material till ditt fordon och den yta du önskar foliera. Med en gedigen kunskap och passion för bilar skapar vi en personlig upplevelse för varje kund, där öppen och god kommunikation står i centrum. Vi anpassar oss efter dina önskemål, både vad gäller material och projektomfattning, och vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg genom hela processen. Vårt arbete strävar alltid efter att lämna dig med ett leende.

Stenskottsfilm Varberg

Våra tjänster

Vi är din dedikerade partner för alla former av bilfoliering och montage, inklusive helfoliering, sol-, stenskotts- och skyddsfilm. Vi strävar ständigt efter att överträffa våra kunders förväntningar genom att använda endast material av högsta kvalitet.

Stenskottsfilm Varberg

Stenskottsfilm(PPF)

Final Touch AB monterar stenskottsfilm på bilar för att skydda fordonet mot repor, stenskott, smuts och vägsalt. Stenskottsfilmen är ett osynligt skydd som bevarar lacken och minskar slitage. Den transparenta filmen appliceras på utsatta områden som huv, strålkastare, hjulhuskanter, instegslister och mer.

Solfilm

Solfilm på bilfönster erbjuder flera fördelar, inklusive skydd mot blekning av bilens inredning och minskning av störande reflektioner under körning. Med UV-skydd och minskat värmeinsläpp blir bilresor under varma dagar behagligare. Solfilmen ger även effektivt insynsskydd, personskydd vid kollision samt möjlighet att förändra bilens utseende.

Bilfolering

Bilfoliering, även känd som car wrapping, erbjuder skydd för lacken och ökar bilens andrahandsvärde. Hos Final Touch AB kombineras kunskap och passion för att leverera resultat som överträffar kunders förväntningar. Helfoliering eller delfoliering ger alternativ för både skydd och design. Vi är auktoriserade montörer som garanterar kvalitet och hållbarhet.

Få offert

fyll i formuläret nedan så kommer vi kontakta dig med en kostnadsfri offert inom kort!

Kontaktformulär
Final Touch AB
0739389199
Skårbyvägen 71, 434 95 Kungsbacka

Vi tar hand om bilen

Final Touch AB är din pålitliga partner för högkvalitativa tjänster inom bilfoliering, solfilm, stenskottsfilm, och bilpolering, för dig i Varberg med omnejd. Med passion för bilar och gedigen kunskap strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och ge ditt fordon det perfekta skyddet och utseendet.